Pentuja

Meillä ei ole pentuja tällähetkellä. Suunnitelmat vielä auki tulevien pentueiden suhteen


Katariina Rautiala
+358 44 0346 000
katariina.rautiala@hotmail.com

Pentu meiltä?
Jos olet kiinnostunut pennuistamme tai tulevista pennuistamme toivoisin yhteydenotossanne että kertoisit minkälaiseen kotiin pentua etsitte ( esim. perhekokoonpano, lemmikit,paikkakunta) Kuulisin mielelläni myös perheestäsi ja aikaisemmista kokemuksista koirista ja/tai chihuista. Minulle tulee tällähetkellä lukuisia kyselyitä pennuistaja vastaukseni saattavat tästä syystä hieman viipyä. Ensimmäiseen viesti kannattaa olla kattava sillä luen näitä viestejä sitten uudemman kerran kun pennut ovat kasvaneet ja tiedän hieman minkälaisia koteja ne tulevat etsimään. Päivitän pentu-uutisia ja kuvia pennuista Kekkapään FB-sivuille sekä Instagramin.

Autan ja neuvon mielelläni uusia harrastajia. Olen pyrkinyt järjestämään näyttelyharjoituksia säännöllisesti Espoossa sekä sisätreenejä, jossa harjoittelemme näyttelyitä sekä muita mukavia. Käymme usein myös yhteislenkeillä Pakankylän pelloilla ja metsissä.

Kerran vuodessa pyrin järjestämään kasvateilleni tapaamisen, ja mahdollisuuksien mukaan tässä yhteydessä koira-aiheisen luennon ja viralliset terveystarkastukset.
Yhteistyö pentu meiltä?
Pyrimme jokaisesta pentueesta sijoittamaan yhteistyökykyiseen perheeseen pentuiden lupaavimpia narttupentuja. Nämä kodit ovat kallisarvoisia, he pitävät huolta tulevaisuuden lupauksistamme.

Yhteistyökodit ovat välttämättömiä koska emme voi jättää kaikkia lupaavia pentuja kotiin. Näin ollen toivomme kotien olevan yhteistyökykyisiä sekä kiinnostuneita toiminnasta kuten näyttelyistä ja kiinnostusta koiraharrastukseen.

Yhteistyökoira ei ole kuitenkaan ilmainen koira - kodit valitaan huolella harkiten ja valinta on osoitus luottamuksesta.
Kysele meiltä lisää!
Kekkapää
Pennut luovutetaan aikaisintaan 9 viikkoisina koteihinsa rekisteröityinä, useaan kertaan madotettuina ja pentutarkastettuina. Pennun mukaan lähtee pentupakkaus sekä hoito-ohjeet.

Meillä pennut kasvavat ja tottuvat aktiiviseen menoon maaseudulla, kotitoimistollamme he tottuvat vieraisiin ääniin, muihin koiriin ja lemmikkeihin ja ihmisiin pienestä pitäen. Ulkoilu aloitetaan kelien salliessa heti kun pennut alkavat liikkumaan ja tutustumaan ympäristöönsä. Pennut kasvavat meillä rauhassa 4 viikon ikäisiksi ennenkuin vieraat pääsevät niitä katsomaan. Tässä vaiheessa pennuista voi jo hieman sanoa miten luonne ja ulkonäkö kehittyy. Haluan että kukin pentu löytää oman parhaan kotinsa, jossa realistiset odotukset ja toiveet kohtaavat kunkin pennun kohdalla.

Kasvattaja aina toivoo että koirista kehittyisi kaikinpuolin lupaavia ja hienoja, mutta näyttelytähteä en voi luvata vaikka vanhemmat sellaisia olisivatkin. Osa pennuista tulee yleensä etsimään ihan tavallisia lemmikkikoteja, ja osasta voi toivoa näyttelykaveria. Jalostukseen kelpaavia chihuahuoita en voi taata myöskään. Koira on aina elävä olento, jonka kehitystä on vaikea ennustaa. Vanhemmat toki antavat hieman osviittaa, mutta geenit ovat lopulta minun päätäntävallan ulottumattomissa.
Itse pidän kasvatustyössäni aina tärkeänä koirien luonnetta, terveyttä sekä rodunomaisuutta sekä sitä että chihuahuat lisääntyvät ja synnyttävät luonnollisesti. Kerron mielelläni lisää pentujen vanhemmista, suvuista sekä mitä itse odotan ko. yhdistelmältä.

Teen aina pentueen sitä silmällä pitäen, että saan siitä myös itselleni kasvatustyöhön jatkajaa.
Meillä pennut kasvavat ja tottuvat aktiiviseen menoon maaseudulla, kotitoimistollamme he tottuvat vieraisiin ääniin ja ihmisiin pienestä pitäen.

Varauksia en ota pennuista ennen kuin olemme tavanneet / pennut syntyneet ja tuleva omistaja on nähnyt pennun. Pistän kuitenkin korvan taakse heidät jotka ovat olleet yhteydessä aiemmin ja joiden kanssa olen käynyt asioita läpi pentueen osalta.

Varausmaksu on 10% pennun hinnasta (sis. ALV%), joka hyvitetään lopullisen kauppasumman yhteydessä.